Havtorn har længe været en af vores yndlingsingredienser. Skarp, halvsød og med et strejf af tropiske frugter har den en unik og alsidig smag, som egner sig rigtig godt til både søde og salte retter. Her er en samling af vores yndlingsopskrifter med havtorn.
Havtornens fremmarch
Hvis havtorn er nyt for dig, har du en godbid i vente! Dette lille orange bær er blevet mere og mere populært og er en fantastisk tilføjelse til dit spisekammer.
Som det så ofte er tilfældet, blev havtorn brugt i traditionel medicin, længe før de fleste af os blev opmærksomme på det. Dens mange sundhedsmæssige fordele omfatter bidrag til glødende hud, en imponerende mængde immunitetsfremmende C-vitamin og pleje af øjne og slimhinder.
Vi har masser af information om, hvordan du vælger den rigtige type havtornprodukt til dine behov. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du gå til Ofte stillede spørgsmål!
Nu har vi introduceret dig til havtorn, så lad os se på, hvordan vi kan lave nogle lækre opskrifter med denne geniale naturlige ingrediens.