Samling: Grill & BBQ

Tag din grillning til det næste niveau med vores BBQ & Grill Spice Blend, der er skabt til en fyldig, røget og lækker smag. Denne velafbalancerede blanding er perfekt til oksekød, lam, kylling og meget mere og forbedrer hver bid med en velsmagende, let krydret og røget smag.

Default collection image
  • Spice_mix_for_Grill_SH76

    Krydderiblanding til grill

    Røget, kraftig blanding til BBQ.

    Almindelig pris Fra 45,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 45,00 kr
  • Spice_mix_for_Shashlik_Aroma_Mix_SH98

    Krydderiblanding til Shashlik Aroma Mix

    Røget, syrlig BBQ-krydderi.

    Almindelig pris Fra 50,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 50,00 kr
  • Spice_mix_for_Chicken_Aroma_Mix_SH70

    Krydderiblanding til kylling Aroma Mix

    Krydret, urteagtig kyllingkrydderi.

    Almindelig pris Fra 49,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 49,00 kr
  • Svaneti_salt_SH65

    Svaneti-salt

    Traditionelt, aromatisk salt til krydring.

    Almindelig pris Fra 42,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 42,00 kr
  • Svaneti_salt_green_SH63

    Svaneti salt (grøn)

    Urtesaltblanding til en unik smag.

    Almindelig pris Fra 50,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 50,00 kr
  • Svaneti_salt_red_SH64

    Svaneti-salt (rødt)

    Krydret, kraftig saltsblanding til kød.

    Almindelig pris Fra 50,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 50,00 kr
FAQ Image

Ofte stillede spørgsmål

Krydderier skal opbevares i lufttætte beholdere væk fra varme, lys og fugt. Hele krydderier holder længere end stødte krydderier, men begge bør opbevares køligt og tørt for at bevare deres aroma og styrke.

Hele krydderier kan holde sig i 2-4 år, mens malede krydderier typisk holder sig friske i 1-3 år. Krydderier "udløber" dog ikke i traditionel forstand - de mister bare deres smag og styrke med tiden.

Krydderiblandinger som Garam Masala, Taco Mix og Italian Seasoning giver dybde til retter uden at kræve flere krydderier. De kan bruges som rubs til kød, krydderier til grøntsager eller tilsættes supper og gryderetter for at give ekstra smag.

Krydderier danner typisk ikke mug, medmindre de udsættes for fugt. Hvis et krydderi lugter svagt eller har klumper, kan det have absorberet fugt og bør udskiftes.

Krydderier som kanel, cayennepeber, gurkemeje og sort peber kan være med til at øge stofskiftet, hjælpe fordøjelsen og fremme fedtforbrændingen.

Tørrede krydderurter som oregano, timian og rosmarin skal tilsættes tidligt i tilberedningsprocessen, så de har tid til at frigive deres smag. Friske krydderurter skal derimod tilsættes til sidst for at få den bedste smag.

Tilsæt mælkeprodukter (yoghurt, fløde, mælk) for at afbalancere varmen. Bland lidt sukker eller honning i for at modvirke krydring. Tilsæt flere af hovedingredienserne (f.eks. bouillon, tomater eller kartofler) for at fortynde krydderiet.

Grundlæggende krydderier omfatter: Til daglig madlavning: Sort peber, salt, spidskommen, koriander, paprika, hvidløgspulver. Til bagning: Kanel, muskatnød, allehånde. Til krydrede retter: Chilipulver, cayennepeber, sennepsfrø. Til middelhavsretter og italienske retter: Oregano, basilikum, rosmarin, timian.

Selvom vi tager vores forholdsregler, forarbejdes vores krydderier i faciliteter, der kan håndtere nødder, frø og glutenholdige ingredienser. Tjek venligst de enkelte produkters etiketter for detaljer.