Samling: Kollektion af peberfrugter

Et førsteklasses sortiment af sort peber hel (peberkorn), pink peber (peberkorn), hvid peber hel, sort peber stødt og grøn peber hel, hvid peber stødt, der er perfekt til at forbedre smagen i enhver ret. Fra den klassiske varme fra sort peber til den delikate varme fra pink og hvid peber tilbyder denne kollektion et bredt udvalg af peberkorn, der passer til ethvert kulinarisk behov. Uanset om de er hele eller malede, tilføjer de dybde, krydderi og kompleksitet til din madlavning.

Default collection image
  • Pepper-Collection-_SHB5

    Pepper Collection - Pakke med 6 stk.

    Peberkollektion – pakke med 6 friske, krydrede og aromatiske pebre.

    Almindelig pris 346,00 kr
    Almindelig pris 0,00 kr Salgspris 346,00 kr
    600g 346,00 kr
  • Pepper_Collection_SHB5_4_Products

    Pepper Collection - Pakke med 4 stk.

    Peberkollektion – pakke med 4 friske, krydrede og aromatiske pebre.

    Almindelig pris 241,00 kr
    Almindelig pris Salgspris 241,00 kr
    400g 241,00 kr
  • SeedsCollection_SHB11

    Frøsamling - Pakke med 6 stk.

    Frøkollektion – pakke med 6 næringsrige og friske varianter.

    Almindelig pris 361,00 kr
    Almindelig pris 0,00 kr Salgspris 361,00 kr
    600g 361,00 kr
  • SeedsCollection_SHB11_4Products

    Frøsamling - Pakke med 4 stk.

    Frøkollektion – pakke med 4 friske, næringsrige frøvarianter.

    Almindelig pris 241,00 kr
    Almindelig pris 0,00 kr Salgspris 241,00 kr
    400g 241,00 kr
FAQ Image

Ofte stillede spørgsmål

Krydderier skal opbevares i lufttætte beholdere væk fra varme, lys og fugt. Hele krydderier holder længere end stødte krydderier, men begge bør opbevares køligt og tørt for at bevare deres aroma og styrke.

Hele krydderier kan holde sig i 2-4 år, mens malede krydderier typisk holder sig friske i 1-3 år. Krydderier "udløber" dog ikke i traditionel forstand - de mister bare deres smag og styrke med tiden.

Krydderiblandinger som Garam Masala, Taco Mix og Italian Seasoning giver dybde til retter uden at kræve flere krydderier. De kan bruges som rubs til kød, krydderier til grøntsager eller tilsættes supper og gryderetter for at give ekstra smag.

Krydderier danner typisk ikke mug, medmindre de udsættes for fugt. Hvis et krydderi lugter svagt eller har klumper, kan det have absorberet fugt og bør udskiftes.

Krydderier som kanel, cayennepeber, gurkemeje og sort peber kan være med til at øge stofskiftet, hjælpe fordøjelsen og fremme fedtforbrændingen.

Tørrede krydderurter som oregano, timian og rosmarin skal tilsættes tidligt i tilberedningsprocessen, så de har tid til at frigive deres smag. Friske krydderurter skal derimod tilsættes til sidst for at få den bedste smag.

Tilsæt mælkeprodukter (yoghurt, fløde, mælk) for at afbalancere varmen. Bland lidt sukker eller honning i for at modvirke krydring. Tilsæt flere af hovedingredienserne (f.eks. bouillon, tomater eller kartofler) for at fortynde krydderiet.

Grundlæggende krydderier omfatter: Til daglig madlavning: Sort peber, salt, spidskommen, koriander, paprika, hvidløgspulver. Til bagning: Kanel, muskatnød, allehånde. Til krydrede retter: Chilipulver, cayennepeber, sennepsfrø. Til middelhavsretter og italienske retter: Oregano, basilikum, rosmarin, timian.

Selvom vi tager vores forholdsregler, forarbejdes vores krydderier i faciliteter, der kan håndtere nødder, frø og glutenholdige ingredienser. Tjek venligst de enkelte produkters etiketter for detaljer.