-
Pepper Collection - Pakke med 6 stk.
Peberkollektion – pakke med 6 friske, krydrede og aromatiske pebre.
Almindelig pris 346,00 krAlmindelig pris 0,00 kr Salgspris 346,00 krEnhedspris per -
Pepper Collection - Pakke med 4 stk.
Peberkollektion – pakke med 4 friske, krydrede og aromatiske pebre.
Almindelig pris 241,00 krAlmindelig pris Salgspris 241,00 krEnhedspris per -
Frøsamling - Pakke med 6 stk.
Frøkollektion – pakke med 6 næringsrige og friske varianter.
Almindelig pris 361,00 krAlmindelig pris 0,00 kr Salgspris 361,00 krEnhedspris per -
Frøsamling - Pakke med 4 stk.
Frøkollektion – pakke med 4 friske, næringsrige frøvarianter.
Almindelig pris 241,00 krAlmindelig pris 0,00 kr Salgspris 241,00 krEnhedspris per

Ofte stillede spørgsmål
Krydderier skal opbevares i lufttætte beholdere væk fra varme, lys og fugt. Hele krydderier holder længere end stødte krydderier, men begge bør opbevares køligt og tørt for at bevare deres aroma og styrke.
Hele krydderier kan holde sig i 2-4 år, mens malede krydderier typisk holder sig friske i 1-3 år. Krydderier "udløber" dog ikke i traditionel forstand - de mister bare deres smag og styrke med tiden.
Krydderiblandinger som Garam Masala, Taco Mix og Italian Seasoning giver dybde til retter uden at kræve flere krydderier. De kan bruges som rubs til kød, krydderier til grøntsager eller tilsættes supper og gryderetter for at give ekstra smag.
Krydderier danner typisk ikke mug, medmindre de udsættes for fugt. Hvis et krydderi lugter svagt eller har klumper, kan det have absorberet fugt og bør udskiftes.
Krydderier som kanel, cayennepeber, gurkemeje og sort peber kan være med til at øge stofskiftet, hjælpe fordøjelsen og fremme fedtforbrændingen.
Tørrede krydderurter som oregano, timian og rosmarin skal tilsættes tidligt i tilberedningsprocessen, så de har tid til at frigive deres smag. Friske krydderurter skal derimod tilsættes til sidst for at få den bedste smag.
Tilsæt mælkeprodukter (yoghurt, fløde, mælk) for at afbalancere varmen. Bland lidt sukker eller honning i for at modvirke krydring. Tilsæt flere af hovedingredienserne (f.eks. bouillon, tomater eller kartofler) for at fortynde krydderiet.
Grundlæggende krydderier omfatter: Til daglig madlavning: Sort peber, salt, spidskommen, koriander, paprika, hvidløgspulver. Til bagning: Kanel, muskatnød, allehånde. Til krydrede retter: Chilipulver, cayennepeber, sennepsfrø. Til middelhavsretter og italienske retter: Oregano, basilikum, rosmarin, timian.
Selvom vi tager vores forholdsregler, forarbejdes vores krydderier i faciliteter, der kan håndtere nødder, frø og glutenholdige ingredienser. Tjek venligst de enkelte produkters etiketter for detaljer.