Samling: Salatblanding

Gør enhver salat til en lækker ret i restaurantkvalitet med vores Gourmet Salad Spice Mix! Denne perfekt afbalancerede blanding af urter, krydderier og et strejf af smag forbedrer frisk grønt, ristede grøntsager og endda dressinger.

Default collection image
  • Basil_SH30

    Basilikum

    Aromatisk urt med søde, pebrede noter til enhver ret.

    Almindelig pris Fra 30,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 30,00 kr
  • Spice_mix_Korean_carrot_SH85

    Krydderiblanding koreansk gulerod

    Sød og krydret blanding til gulerodssalat.

    Almindelig pris Fra 38,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 38,00 kr
  • Spice_mix_Tzatziki_SH67

    Krydderiblanding Tzatziki

    Kølende, urteagtig blanding til græske retter.

    Almindelig pris Fra 38,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 38,00 kr
  • Spice_mix_Taco_SH66

    Krydderiblanding Taco

    Klassisk, frisk taco-krydderi.

    Almindelig pris Fra 42,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 42,00 kr
  • Spice_mix_Bruschetta_SH46

    Krydderiblanding Bruschetta

    Krydret italiensk blanding til brød og forretter.

    Almindelig pris Fra 30,00 kr
    Almindelig pris Salgspris Fra 30,00 kr
FAQ Image

Ofte stillede spørgsmål

Krydderier skal opbevares i lufttætte beholdere væk fra varme, lys og fugt. Hele krydderier holder længere end stødte krydderier, men begge bør opbevares køligt og tørt for at bevare deres aroma og styrke.

Hele krydderier kan holde sig i 2-4 år, mens malede krydderier typisk holder sig friske i 1-3 år. Krydderier "udløber" dog ikke i traditionel forstand - de mister bare deres smag og styrke med tiden.

Krydderiblandinger som Garam Masala, Taco Mix og Italian Seasoning giver dybde til retter uden at kræve flere krydderier. De kan bruges som rubs til kød, krydderier til grøntsager eller tilsættes supper og gryderetter for at give ekstra smag.

Krydderier danner typisk ikke mug, medmindre de udsættes for fugt. Hvis et krydderi lugter svagt eller har klumper, kan det have absorberet fugt og bør udskiftes.

Krydderier som kanel, cayennepeber, gurkemeje og sort peber kan være med til at øge stofskiftet, hjælpe fordøjelsen og fremme fedtforbrændingen.

Tørrede krydderurter som oregano, timian og rosmarin skal tilsættes tidligt i tilberedningsprocessen, så de har tid til at frigive deres smag. Friske krydderurter skal derimod tilsættes til sidst for at få den bedste smag.

Tilsæt mælkeprodukter (yoghurt, fløde, mælk) for at afbalancere varmen. Bland lidt sukker eller honning i for at modvirke krydring. Tilsæt flere af hovedingredienserne (f.eks. bouillon, tomater eller kartofler) for at fortynde krydderiet.

Grundlæggende krydderier omfatter: Til daglig madlavning: Sort peber, salt, spidskommen, koriander, paprika, hvidløgspulver. Til bagning: Kanel, muskatnød, allehånde. Til krydrede retter: Chilipulver, cayennepeber, sennepsfrø. Til middelhavsretter og italienske retter: Oregano, basilikum, rosmarin, timian.

Selvom vi tager vores forholdsregler, forarbejdes vores krydderier i faciliteter, der kan håndtere nødder, frø og glutenholdige ingredienser. Tjek venligst de enkelte produkters etiketter for detaljer.